:: Forside  
 
 
Anden markedsføring
:: Reklameslik
:: Energidrik med logo
:: Logovand
:: Reklame kuglepenne
:: Reklamevin
:: Flere reklameartikler
 
Hjemmesider
Tryk og tegning
Storprint & Skilte 
Tip en ven
 
Logovand
  Denice kildevand       Se alle køler online       Vand i Tyskland      

VANDTRYK er nr. 1 i DK af Dansk kildevand og logovand med individuelle etikette. Kildevand med indivuelle label til din kildevand med logo. Når din virksomhed vælger en kildevandsløsning, hvorfor så ikke vælge en løsning med egen label?

Med en individuel label kildevandsløsning kan virksomheden styrke sit image, og samtidig bruge labelen til intern kommunikation og branding.

Tænk labelvand som et markedsføringsredskab.
Når du vælger en private labelløsning bør du tænke labelen på lige fod med andre markedsføringsmedier. Labelen kan bruges både til intern kommunikation i virksomheden og til som eksternt kommunikations- redskab overfor dine kunder.

Logovand til møder og messe
Flere har fået øje på det stærke budskab og positive signal man sender, når man tilbyder eller brander sin virksomhed med egne kildevand med logo til kunder og ansatte. Derfor tilbyder vi dig mange muligheder for at skabe dit eget design og valg af vandflaske, farver på låget og ikke mindst med jeres helt egen etiket eller label. Mangler du designet eller ideen til jeres vandflaske, så hjælper vores grafiker dig gerne for kun kr. 295,- pr. etikette. 

Logovand - vand med dit logo ...
Ønsker du vand med egen etikette så se alle vores modeller her
>>
REKLAME VAND <<

Vandflasker, energidrik, kaffe, juice og køleskabe....
Se alle vores modeller her og bestil online

:: Vores modeller og priser
:: Køleskabe 
:: Juice, vin og kaffe

Ring til os få et uforpligtende tilbud hos VANDTRYK på tlf. 70 272 838

   

Logovand og private label, er et effektivt reklamemedie, hvor logo/budskab på etiketten, når målgruppen på en ny og anderledes måde. Logo vandflasker og reklamevand med egen etiket